Stichting Intermobiel

seksspeeltje Rotating Vulva Massager van Belou

Rotating Vulva van Belou

Luxe oplegvibrator met ringgreep, roterende (r/l) massageballen met 9 standen
Zachte oplegbal met 10 vibratiestanden
Stimuleert gerichte hotspots voor vulva en clitoris maar ook geschikt voor partnermassages
Siliconen met soft touch-textuur
Oplaadbaar en USB-kabel is inbegrepen naast een opbergtas
Prijs € 99,- Afkomstig van Orion https://www.orion.de/produkt/auflegevibrator-rotating-vulva-massager-mit-halterin-05538320000
German designer award 2024

 

Uitleg
De Rotating Vulva Massager van Belou is een kleine, fijne lay-on vibrator met een praktische houderring die opwindend kan worden opgenomen in elk solo- of liefdesspel. Zijn centrale vibrerende bal en de 5 massagekogels die eromheen cirkelen zijn ingebed in zijdezachte siliconen en vleien elk hotspot met plezier - vooral de vulva en clitoris. Zelfs tijdens verkennende verwenmassages over het hele lichaam ligt de verfijnde lay-on vibrator goed in de hand en is hij gemakkelijk te leiden en te bedienen.

 

Maar liefst 2 krachtige motoren zorgen voor 10 vibratiestanden in de centrale zachte oplegbal en in totaal 9 rotatiestanden van de massageballen. De ballen draaien onder de zijdeachtige siliconen in elk 3 snelheden, rechts of links en rechts/links gecombineerd. De vibratie- en rotatiestanden kunnen met een druk op de knop afzonderlijk direct op het speeltje worden bediend.

 

L 9,9 cm x B 7,4 cm x H 6,5 cm. Massagebalring buiten-Ø 6 cm, binnen-Ø 3,3 cm; vibrobal Ø 3 cm
Gewicht 236 g. ABS, silicone, PU.

 

belou vulva-massager-paarsCijfer 7


Toelichting
Sandra, mijn contactpersoon bij Orion, kwam met dit product aan. Ik mocht een exemplaar uitproberen. Het geeft me als ik het op het lichaam houd als massage geen prettig effect. Ik merk er weinig van als je hem in het gebied van je vulva of clitoris gebruikt, omdat je je benen best ver uit elkaar moet doen om het op je vulva of clitoris te leggen, wat mij helaas niet lukt. Daardoor merk ik er helaas weinig tot niets van. 

Het product ziet er wel erg mooi en luxe uit en er zitten veel standen op. Het handige is wel dat bij de omschrijving veel gegevens en dus ook de maten verstrekt worden. Ik hoop dat ik er iemand anders blij mee kan maken, maar helaas geen blijvertje voor mij. Het kan dus goed zijn dat het voor jou wel prettig werkt en je het een veel hoger cijfer geeft dan ik als je benen minder tot niet beperkt zijn en meer open kunnen. Het cijfer is bij mij dus lager door mijn beperking, dus wellicht is het voor jou zonder beperking of een andere soort beperking wel het ideale speeltje.

Veroni Steentjes

Mobiel Magazine 2024